ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Συμφώνησε με Ταϊρίκ Ντούρεν ο Κολοσσός

La Salle's Tyreek Duren shoots during practice for a West Regional semifinal game in the NCAA college basketball tournament in Los Angeles, Wednesday, March 27, 2013. La Salle is scheduled to play Wichita State Thursday. (AP Photo/Jae C. Hong)
AP Photo/Jae C. Hong AP PHOTO/JAE C. HONG

Συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει της σεζόν 2018/19 ο Κολοσσός H Hotels, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταϊρίκ Ντούρεν.

Στην έκτη του μεταγραφή προχώρησε ο Κολοσσός H Hotels, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταϊρίκ Ντούρεν (27 χρονών, 1.83 μέτρα, γκαρντ). Ο Ντούρεν την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο 27χρονος γκαρντ είναι ο τέταρτος ξένος του Κολοσσού, ο οποίος νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Στιβι Μπράουνινγκ, Γιάννη Δημάκου, Γιώργου Γεωργάκη, Κουίνσι Ντιγκς και Τιμ Κέμπτον Τζούνιορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Tyreek Duren.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ύψους 1,83μ., είναι γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1991 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στην κυπριακή ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Πολωνία και Γαλλία με τη φανέλα των Τρεφλ Σόποτ και SOMB αντίστοιχα, ενώ τη χρονιά που πέρασε, επέστρεψε στην ομάδα της Λάρνακας, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13,6 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Κύπρου".

Photo Credit: AP Photo/Jae C. Hong

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ