ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη διαδικασία της ΚΕΔ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Φιλέρης στον Sport24 Radio 103,3, η ΚΑΕ Ολυμπιακός "βράζει" με τον τρόπο που έκανε η ΚΕΔ την κλήρωση της 26ης αγωνιστικής και γι' αυτό θα καταθέσει αγωγή εναντίον της.

Στα άκρα οδηγείται η σχέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και με την ΚΕΔ, καθώς οι παράγοντες της ομάδας του Πειραιά θα καταθέσουν αγωγή εναντίον της επιτροπής για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαδικασία της κλήρωσης για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League 2018/19 . Αυτής της κλήρωσης που έβαλε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας της επόμενης Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα είπε στον Sport24 Radio 103,3 ο Γιάννης Φιλέρης, οι ερυθρόλευκοι θα πατήσουν στο γεγονός ότι η διαδικασία έγινε με δύο μέλη της ΚΕΔ (συγκεκριμένα με τους Ταβουλαρέα - Κορομηλά) ενώ έπρεπε να υπάρχουν τρία. Το τρίτο μέλος (ο Συμεωνίδης) έφτασε στην αίθουσα όταν γινόταν η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Α2, γεγονός που αντιβαίνει των κανονισμών.

" Ήταν παράνομος ο ορισμός των διαιτητών, λόγω της παρουσίας δύο μελών της επιτροπής η οποία πρέπει να έχει τρία όταν ορίζει διαιτητές της πρώτης κατηγορίας. Ήταν εκεί οι Ταβουλαρέας - Κορομηλάς, ο Συμεωνίδης εμφανίστηκε αργότερα στη διαδικασία της Α2" ανέφερε ο Γιάννης Φιλέρης στην εκπομπή "Σουτ τηλεφώνημα" με τους Θέμη Καίσαρη - Τσάρλυ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ