ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άντιτς σε videoκλήση με Χρήστο Χολίδη: "Μου λείπει ο Σπανούλης και η Θύρα 7"!

Άντιτς σε videoκλήση με Χρήστο Χολίδη: "Μου λείπει ο Σπανούλης και η Θύρα 7"!
EUROKINISSI

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε με videoκλήση με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι του λείπει ο Σπανούλης όταν είχε μαλλί και η Θύρα 7!

Ο Πέρο Άντιτς και ο Χρήστος Χολίδης είναι φίλοι από την περίοδο που ο πρώτος αγωνιζόταν στην Ελλάδα. Μίλησαν λοιπόν μέσω videoκλήσης, με το άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να λέει απολαυστικές ατάκες.

Ο Άντιτς παραδέχθηκε ότι του λείπει ο Πειραιάς, η Θύρα 7, ο Χολίδης, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης από την εποχή που είχε μαλλιά! Για τον Σπανούλη μάλιστα είπε ότι δεν είναι απλώς ένας θρύλος του μπάσκετ, αλλά αδελφός του και ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Άντιτς είπε κάποια στιγμή: "Μου λείπει ο Πειραιάς, η Θύρα 7. Μου λείπει ο Σπανούλης με το μαλλί. Με τον Σπανούλη το 2001 πήγα στην ΑΕΚ και αυτός στο Μαρούσι. Τότε δεν σούταρε. Τώρα είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ο Σπανούλης είναι αδελφός δεν είναι απλώς θρύλος του μπάσκετ. Είναι ο κορυφαίος Μου λείπεις και εσύ Χρήστο, λέω σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος τραγουδιστής στην Ελλάδα".

Δείτε το VIDEO που ξεκινάει από την στιγμή που ο Άντιτς αποθεώνει τον Σπανούλη:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ