ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Υποδέχεται τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Basket League: Υποδέχεται τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Basket League (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), στο μοναδικό αγώνα της ημέρας λόγω της αναβολής του Κολοσσός-Παναθηναϊκός.

Η αναβολή του αγώνα Κολοσσός - Παναθηναϊκός επειδή 6 παίκτες των "πράσινων" υπέστησαν ιογενή γαστρεντερίτιδα έχει ως αποτέλεσμα το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει μόνο έναν αγώνα για την 7η αγωνιστική της Basket League, αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο .

Έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε έναν Πανιώνιο που θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο - τον τρίτο του προπονητή έπειτα από 7 αγωνιστικές - τον Νίκο Οικονόμου, που ανέλαβε καθήκοντα πριν μερικές ημέρες .

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο παιχνίδι να σημάνει την επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη στην δράση έπειτα από απουσία ενός χρόνου, αφού ο διεθνής φόργουορντ πήρε μέρος και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας . Απών πάντως αναμένεται να είναι για ακόμα ένα παχνίδι ο Αξέλ Τουπάν για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανιώνιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ