ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαμαντόπουλος για Ολυμπιακό: "Και... Α3 ρίξτε τον"

Διαμαντόπουλος για Ολυμπιακό: "Και... Α3 ρίξτε τον"

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε στον Sport24 Radio 103,3 ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφαση που πήρε να μην κατέβει σε αγώνα που θα διαιτητεύσει κάποιος εκ των Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου (AUDIO).

Ο Ολυμπιακός πήρε μία απόφαση και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όπως τόνισε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Το 10 το κακό" του Sport24 Radio 103,3. Ο διεθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού σχολίασε την απόφαση των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού , τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθειμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τα άκρα και να μην κατέβουν ξανά σε περίπτωση που ένας εκ των Αναστόπουλου, Μάνου, Παναγιώτου διατητεύσει κάποιον από τους επόμενους αγώνες τους. Ακόμα κι αν αυτό σημάνει τον υποβιβασμό τους στην Α2...

" Όταν λαμβάνεται μία απόφαση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, πίσω δρόμος δεν υπάρχει. Η ανακοίνωση ήταν ξεκάθαρη, ο Ολυμπιακός δεν ξαναπαίζει εάν ένας από τους τρεις είναι στους αγώνες του. Δεν θα κατέβει με τον Παναθηναϊκό εάν δεν μπουν ξένοι διαιτητές. Η πολιτεία και η Ομοσπονδία έχουν την ευκαιρία τους να ρίξουν τον Ολυμπιακό στην Α2.

Η Ομοσπονδία έχει την ΚΕΔ. Η ΚΕΔ δεν αλλάζει. Οι άνθρωποι αυτοί ορίζουν τους συγκεκριμένους διαιτητές και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ο Ολυμπιακός έχει πει ότι θα το πάει έως το τέλος. Στον Ολυμπιακό πήραν μία απόφαση και δεν θα κάνουν πίσω", είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ενόψει και της σημερινής απολογίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ