ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος για το Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός: "Οι γκαρντ έκαναν την διαφορά"

Γιώργος Συρίγος για το Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός: "Οι γκαρντ έκαναν την διαφορά"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την ήττα του Ολυμπιακού από την Αναντολού Εφές, υπογραμμίζοντας την διαφορά που έκαναν οι περιφερειακοί των Τούρκων και την κλάση του Μιλουτίνοβ.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 65-75 από την Αναντολού Εφές για την 23η αγωνιστική της EuroLeague , αποχαιρετώντας ουσιαστικά την τετράδα. Ο Γιώργος Συρίγος στο σχόλιό του στον Sport24 Radio 103.3 για το παιχνίδι στάθηκε στην κλάση του Νίκολα Μιλουτίνοβ που ισορρόπησε την κατάσταση για σχεδόν τρία δωδεκάλεπτα, τονίζοντας ωστόσο πως όταν το παιχνίδι πέρασε στους περιφερειακούς η Αναντολού Εφές είχε το πάνω χέρι.

"H πληρέστερη ομάδα, η πιο δουλεμένη ομάδα, αλλά και πιο ποιοτική ομάδα, πήρε τη νίκη. Αν θέλουμε να το απλουστεύσουμε λίγο, τα τεράστια πλεονεκτήματα της Εφές, ο Ολυμπιακός τα έφερε περίπου στα ισα με τον Μιλουτίνοβ. Στο τέλος όμως μετράει αυτός που παίρνει την απόφαση με την μπάλα στα χέρια.

Εκεί είναι μία καθαρή ήττα του Ολυμπιακού. Τα γκαρντ της Εφές, οι τρεις χειριστές της μπάλας, ήταν ανώτεροι, είχαν καθαρό μυαλό. Ο Μιλουτίνοβ ήταν ο ρυθμιστής του αγώνα, μέχρι την στιγμή που το παιχνίδι πέρασε στους κοντούς" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Συρίγος.

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ