ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιώργος Συρίγος για το Ρεάλ - Ολυμπιακός: "Έχασε, αλλά έχει προοδεύσει πολύ"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 την ήττα του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη από την Ρεάλ, τονίζοντας ότι αυτό το παιχνίδι θα ξεχαστεί εύκολα, ενώ στάθηκε στους Σπανούλη και Μπόγρη.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ρεάλ, γνωρίζοντας την ήττα με 78-94 στη Μαδρίτη . Πρόκειται για μία ήττα που σίγουρα δεν θεωρείται... εκτός προγράμματος για τους "ερυθρόλευκους", ειδικά αν προσθέσει κάποιος στην εξίσωση και την σημαντικότατη απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον Sport24 Radio 103.3 την ήττα των Πειραιωτών, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν... αναμενόμενο, προτάσσοντας ωστόσο την καλή εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός χωρίς τον Μιλουτίνοβ, τόσο στη Μαδρίτη όσο και κόντρα στη Μπασκόνια

"Ήταν ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα και αυτό το ξέραμε από πριν. Παρόλα αυτά έχει 2-3 πράγματα που αναδεικνύονται από την προσπάθεια του Ολυμπιακού" σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Συρίγος, για να συμπληρώσει: Ήταν ένα φλατ παιχνιδι, όπου είδαμε το αναμενόμενο. Ο τρόπος που από το +9 πάει την διαφορά στο +20 η Ρεάλ σε 1 λεπτό και 25 δευτερόλεπτα επιβεβαιώνει όλα αυτά που ξέρουμε, ότι είναι ένα γήπεδο που μπορεί να γίνει κατηφορικό λόγω του ρυθμού και του τρόπου παιχνιδιού της Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός το πάλευε το ματς, ήταν πολύ καλός με βάση τα δεδομένα και ξαφνικά εκεί που είχε κάνει ένα σπριντ, έγραφε το ταμπλό -20".

Ακολούθως ο Γιώργος Συρίγος στάθηκε στην παρουσία των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Μπόγρη: " Ένα παιχνίδι μετά την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη για μόλις 11 λεπτά στο παρκέ απέναντι στη Μπασκόνια, η όποια συζήτηση θα μπορούσε να γίνει για το αν κλονίζεται ο ρόλος του και αν θα συνεχιστεί αυτό και ποια μπορεί να είναι η επίδραση στην ψυχολογία του, πήρε ξεκάθαρη απάντηση για μία ακόμα φορά.

Ο Βασίλης Σπανούλης μπήκε στο παρκέ λες και δεν είχε συμβεί τίποτα στο προηγούμενο ματς, κλείδωσε το μυαλό του, έκανε όλη την ομάδα καλύτερη και το 75-80% των ασίστ του είναι στον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος αγγίζει το τέλειο. Είναι μία συνεργασία δεμένη σαν σύρμα. Οικονομικός, με πολύ καλά ποσοστά, λίγα λάθη, εξαιρετική διαχείριση. Ο Μπόγρης με πάρα πολύ καλά ποσοστά λόγω της συνεργασίας του με τον Σπανούλη. Ηταν πάρα πολύ ακριβής και βγήκε μπροστά".

Κλείνοντας, ο Γιώργος Συρίγος στάθηκε στα ενθαρρυντικά σημάδια που έδειξαν οι "ερυθρόλευκοι" αν σκεφτεί κάποιος ότι κόντρα σε Ρεάλ και Μπασκόνια αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ: " Ο Ολυμπιακός ακόμα και χωρίς τον Μιλουτίνοβ κόντρα στην πληρέστερη φροντλάιν της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός έδωσε καλή εικόνα. Πληγώθηκε από τα ριμπάουντ βέβαια, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει και με τον Μιλουτίνοβ. Για την Ρεάλ μιλάμε εξάλλου, όχι ένα τυχαίο μέγεθος.

Επιβεβαιώνεται λοιπόν, όχι πως δεν υπάρχει κάποια ανάγκη, ότι ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει την απαιτούμενη συνοχή ακόμα και κόντρα σε ομάδες που μπορούν να του βάλουν το μάξιμουμ στο πρόβλημα μέσα στην ρακέτα ώστε να αντιδράσει. Λειτούργησε κανονικά, σαν μία ομάδα που προσαρμόστηκε και καλύφθηκε σε ένα βαθμό το κενό και μάλιστα να βάλει πρόβλημα στην Ρεάλ με τους ψηλούς. Είτε με τον Μιλουτίνοβ είτε χωρίς, ο Ολυμπιακός από τον Οκτώβρη έχει διανύσει μία απόσταση και έχει προοδεύσει πολύ περισσότερο από ότι μαρτυρά το ρεκόρ του. Η πρόοδός του είναι σημαντική και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος του. Πάει παρακάτω, φεύγοντας από την διπλή εβδομάδα κερδισμένος, παρότι ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερες οι συνθήκες λόγω της απουσίας του Μιλουτίνοβ".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Γιώργου Συρίγου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ