ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η άλλη πλευρά του Τουπάν

Η άλλη πλευρά του Τουπάν

Ο Αξέλ Τουπάν θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού ως το 2020 και το Sport24.gr σάς παρουσιάζει την άλλη πλευρά του 26χρονου Γάλλου γκαρντ - φόργουορντ, ο οποίος δραστηριοποιείται στο μόντελινγκ, αλλά και στις επιχειρήσεις. (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του για τη νέα σεζόν, καθώς προέβη στην απόκτηση του Αξέλ Τουπαν , ο οποίος θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ αναμένεται να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό , ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι εξωγηπεδικές του δραστηριότητες.

Η πορτοκαλή θεά κέρδισε τον νέο γκαρντ - φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος σε νεαρή ηλικία είχε δοκιμάσει την τύχη του σε διάφορα αθλήματα. Έτσι κι αλλιώς το γονίδιο του μπάσκετ υπάρχει στο DNA του, καθώς ο πατέρας του Ζαν-Εμέ Τουπάν είναι προπονητής. Ο Τουπάν, όμως, δεν είναι παθιασμένος μόνο για το μπάσκετ. Βλέπετε του αρέσει το γκολφ, η γιόγκα, ενώ τον ελκύει και ο χώρος της μόδας. Ο Τουπάν είναι αφοσιωμένος στο μπάσκετ, αλλά η δημιουργικότητά του και η ενέργεια - που τον χαρακτηρίζει ως παίκτη - δεν περιορίζονται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και των startup εταιρειών.

Ο Τουπάν μάλιστα έχει... δουλέψει ως μοντέλο με σημαντικούς φωτογράφους, όπως είναι ο Τζάστιν Γου, ενώ έχει φωτογραφηθεί σε ένα από τα πιο φημισμένα και παλαιότερα studio στο Παρίσι, το "Mac Μahon". O ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως "εργάτη της μόδας" και δεν χάνει ευκαιρία για να μαζέψει εμπειρίες. Μία από αυτές ήταν όταν είχε την ευκαιρία να κάνει "πρακτική" για μία ημέρα στον οίκο Givenchy, ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημά του.

Οι εξωγηπεδικές δραστηριότητες, όμως του Τουπάν δεν σταματούν στο μόντελινγκ, καθώς ουσιαστικά είναι ιδρυτικός μέλος της startup εταιρείας "Heex". Σκοπός της εταιρείας είναι να αναπτύξει και να βρει λύσεις μεταφοράς με την χρησιμοποίηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Ο καλός φίλος του Αξέλ Τουπάν, Μπρούνο Μέντες Ντα Σίλβα τον έπεισε να επενδύσει στην "Heex", αλλά ο Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ δεν αρκέστηκε στον ρόλο του χρηματοδότη.

"Καθημερινά ασχολούμασταν με το marketing και την επικοινωνία. Γράφαμε άρθρα και επικοινωνούσαμε με δημοσιογράφους και influencers. Τις πρώτες μέρες, τα χέρια μου είχαν πιάσει φωτιά από το γράψιμο! Είχα ξεχάσει πώς να χρησιμοποιώ το Word και το Excel και αυτό μου προκάλεσε πονοκεφάλους για λίγες ημέρες. Έπειτα από λίγες ημέρες, όμως, οι καλές συνήθειες επέστρεψαν", δήλωσε πρόσφατα ο Γάλλος αναφερόμενος στα πρώτα βήματα της εταιρείας .

Η υπογραφή του Αξέλ Τουπάν στον Ολυμπιακό αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο. Ο Γάλλος γκαρντ – φόργουορντ, όμως, δεν... φοβάται τις προκλήσεις. Είτε αν αυτές είναι εντός, είτε εκτός του γηπέδου...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ