ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Έβαλε και 3ο γκολ!"

Ίβκοβιτς: "Έβαλε και 3ο γκολ!"
Ίβκοβιτς INTIME SPORTS

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή έκανε αναφορά στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος προπονητής πάντως αναφέρθηκε και στη δική του ομάδα και χτύπησε καμπανάκι στον Τζαμόντ Γκόρντον ο οποίος όπως χαρακτηριστικά είπε έχει χάσει τη συγκέντρωσή του.

Παράλληλα, ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ξεκίνημα του TOP-16 της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

"Στην αρχή ο Ηρακλής προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό. Εμείς από τη μεριά μας. Προσπαθήσαμε να φανούμε έτοιμοι ενόψει ενός πολύ δύσκολου ματς. Κατά κάποιο τρόπο και εγώ βοήθησα να χάσουμε τον ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο καθώς δοκίμασα κάποια πράγματα που δεν έχουμε βάλει ούτε στην προπόνηση. Θέλαμε ο Παναγιώτης να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά τον βάλαμε με δυο τεσσάρια…".

Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε στην η ιαχή γκολ από το Καραϊσκάκη, όπου έπαιζε ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με τον Πανσερραϊκός και ο Ίβκοβιτς ενημέρωσε τους πάντες: "Έβαλε και τρίτο γκολ ο Ολυμπιακός!".

Επίσης, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη (20/1): " Στον πρώτο γύρο και στην προκριματική φάση στην Ευρώπη πήγαμε καλά. Είχαμε καλά αποτελέσματα και πρέπει να συνεχίσουμε. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη με τον Παναθηναϊκό και από εδώ και πέρα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και ο κόσμος να έχει καλή παρουσία. Δυνατή προσπάθεια. Συνεχίζουμε και την Τρίτη θα πούμε περισσότερα πράγματα για τη Φενέρ.

Πρέπει να ξεχάσουμε το ΟΑΚΑ. Στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά, στο ΟΑΚΑ που δεν είχαμε ούτε έναν φίλαθλο, είχαμε καλύτερη επικοινωνία αντί για εδώ που δεν έχουμε ούτε έναν φίλαθλο. Μεγάλο παιχνίδι με Φενέρ και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Να μην γίνει πανηγύρι".

Όσο για τον Τζαμόντ Γκόρντον που τον άφησε εκτός 12άδας σχολίασε: "Ο Τζαμόντ Γκόρντον θέλω λίγο να συγκεντρωθεί, του μίλησα και θα του μιλήσω ξανά γιατί άρχισε καλά, αλλά τώρα έχει χάσει τη συγκέντρωση του. Οι άλλοι τρεις έχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό".

Ο Ματ Νίλσεν ο οποίος έκανε ένα καλό ματς επισήμανε: " Ο Ηρακλής αγωνίστηκε για 40 λεπτά και έδειξε χαρακτήρα. Πάμε πλέον σε ένα μεγάλο ματς με την Φενέρμπαχτσέ την Πέμπτη όπου πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Από την πλευρά μου είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στο ρόστερ της ομάδας".

Καλαφατάκης: "Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες"

Στον αντίποδα ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του: "Συγχαρητήρια στον κόουτς Ίβκοβιτς. Εντάξει θαύματα δεν μπορούν να γίνονται συνέχεια. Στην προηγούμενοι αγωνιστική ήμασταν ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Σήμερα δεν μπορώ να πω το ίδιο.

Έπρεπε να έρθουμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε σήμερα, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε ούτε τα ριμπάουντ και δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση. Έτσι δεν μπορείς να παίξεις με τον Ολυμπιακό. Εντάξει δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες, αλλά έχουμε να κάνουμε δύο φάουλ στο τέλος και τρώμε 5 πόντους.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν ήθελα τη νίκη σήμερα αλλά να δείξουμε μία καλή εικόνα, κάτι που δεν κάναμε και είμαι δυσαρεστημένος από τους παίκτες μου. Μπορεί να είμαι λίγο καιρό στην ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να έχω απαιτήσεις".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Δεμερτζής, επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν καλύτερος. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε κάποια καλά διαστήματα, μειώσαμε δυο φορές, αλλά ξέραμε από την αρχή ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο ματς.

Θέλαμε να δείξουμε μία καλή εικόνα γιατί το τελευταίο διάστημα ήμασταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο στον δεύτερο γύρο. Προετοιμαζόμαστε για τον Πανελλήνιο πλέον όπου πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ