ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κεμζούρα: "Το παιχνίδι της χρονιάς με την Βαλένθια"

Κεμζούρα: "Το παιχνίδι της χρονιάς με την Βαλένθια"
EUROKINISSI

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα δώσει τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Βαλένθια (11/10, 21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά σε σχέση με πριν.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για να μπει σε μία νέα εποχή, χωρίς τον Ντέιβιντ Μπλατ, αντιμετωπίζοντας αύριο (11/10) την Βαλένθια στο ΣΕΦ (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr). Σύμφωνα μάλιστα με τον Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος κλήθηκε σε πρώτο πλάνο να αντικαταστήσει τον Μπλατ, αυτός είναι ο αγώνας της χρονιάς για τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: " Για εμένα είναι ο αγώνας της χρονιάς. Τόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Θα το πάρω βήμα-βήμα".

Αναφερόμενος στην απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ και τι σχέδια έχει για το παιχνίδι με την Βαλένθια, τόνισε: " Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε, αν και θα θέλαμε περισσότερο. Ήταν λίγο ξαφνικό αυτό που συνέβη και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού μου ζήτησαν να αναλάβω για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Δεν μπορώ να κάνω θαύματα, ούτε θα αλλάξω πολλά πράγματα, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να ακολουθήσει τόνισε: " Εγώ είμαι μαθητής του Μπλατ. Δούλεψα μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Είτε το θέλετε είτε όχι, θα δείτε την φιλοσοφία του Μπλατ, αλλά θα προσπαθήσω να βάλω και την δική μου εμπειρία και τα "μπαχαρικά" και είμαι ενθουσιασμένος να δω πώς θα δουλέψει όλο αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ