ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέσπασμα Μπλατ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: "Όποιος δεν μπορεί, σπίτι του"

Ξέσπασμα Μπλατ στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού: "Όποιος δεν μπορεί, σπίτι του"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103.3 ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Ζάλγκιρις και είπε προς τους παίκτες "χοντρές" ατάκες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έδειξε το άλλο του πρόσωπο στους παίκτες του Ολυμπιακού . Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Το δέκα το κακό" με τον Γιάννη Φιλέρη, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Ζάλγκιρις , μιλώντας με "σκληρή γλώσσα" στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3 ανέφερε: " Αυτή τη φορά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού δεν υπήρχε τόσο ηρεμία και ησυχία και αυτό είναι φυσιολογικό έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Πρώτη φορά ο Μπλατ εξοργίστηκε και έβγαλε τόσο εκνευρισμό και τα έχωσε στους παίκτες του. Μίλησε στα όρια του σκληρού, δεν στοχοποίησε, δεν μίλησε με ονόματα, αλλά τους είπε 'δεν έχω πρόβλημα, σας διώχνω κι όλους. Όποιος δε μπορεί σπίτι του. Αυτά που ξέρετε, τελειώσανε.. Θα έχετε πρόβλημα, αυτό που δείξατε ήταν για λύπηση και για λύπηση ήταν η ομάδα όπως κατέληξε το παιχνίδι".

Κλείνοντας το θέμα ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε: " Η κριτική πηγαίνει σε όλους και τον ίδιο. Οι παίκτες είναι επιλογή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Μπλατ δημιούργησε χθες μία ιστορία εντός αποδυτηρίων και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που τα χώνει στους παίκτες και λέει “ξέρετε πολύ καλά για ποιους μιλάω”. Να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ