ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάνατζερ Μιλουτίνοβ: "Δεν τον πείραξε που έμεινε, έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό"

Μάνατζερ Μιλουτίνοβ: "Δεν τον πείραξε που έμεινε, έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό"
EUROKINISSI

Ο μάνατζερ του Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μάρκο Γέλιτς, δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και δεν πειράχθηκε από τη μη παραχώρησή του στην ΤΣΣΚΑ.

Το καλοκαίρι η ΤΣΣΚΑ πήγε να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αφού προσέγγισε τον Ολυμπιακό ρωτώντας για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ φερόταν να προσφέρει και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Σέρβο. Οι "ερυθρολευκοι" όμως δεν συζήτησαν καν το θέμα κι ας λήγει το συμβόλαιο του Μιλουτίνοβ το καλοκαίρι του 2020. Αρκετούς μήνες αργότερα, ο Σέρβος φαίνεται ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτή την απόφαση.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο μάνατζερ του σέντερ του Ολυμπιακού, Μάρκο Γέλιτς, ο οποίος σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό σάιτ "mozzartsport.com" αναφέρθηκε στην υπόθεση, τονίζοντας ότι τον είχαν προσεγγίσει τόσο η ΤΣΣΚΑ, όσο και η Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο Γέλιτς τόνισε: " Είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον, αφού ο Νίκολα έχει ωριμάσει ως άνθρωπος και ως παίκτης. Από πέρυσι που είχε την αγωνιστική του έκρηξη έχει γίνει ο πιο κυρίαρχος σέντερ στην Ευρώπη, οπότε αυτό είναι φυσιολογικό.

Υπήρξε επίσημη προσφορά από τη Μπαρτσελόνα για αγορά του και αργότερα από την ΤΣΣΚΑ. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κρατήσει. Τον Νίκολα δεν τον πείραξε που έμεινε στον Ολυμπιακό, αφού έχει δεθεί με τον σύλλογο, την Αθήνα και τον τρόπο ζωής. Είναι ο βασικός πυλώνας του Ολυμπιακού. Δεν έγινε κάτι κακό που δεν αποχώρησε. Είχε τρομερές προσφορές, ο Ολυμπιακός δεν τις δέχθηκε και ο Νίκολα βρίσκεται εκεί. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ