ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Πέρυσι πήγαν όλα στραβά, δουλεύω σκληρά να φέρω επιτυχίες"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ παραχώρησε συνέντευξη στο mozzartsport.com, όπου έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και δήλωσε αποφασισμένος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Καπαόνικ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Σερβίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, εντούτοις στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει πάντα τον Ολυμπιακό . Ο Σέρβος σέντερ παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας και μίλησε μεταξύ άλλων στο mozzartsport.com και για τους "ερυθρόλευκους". Τόσο για την περσινή χρονιά, όσο και την επόμενη.

" Ειλικρινά δεν είμαι χαρούμενος με την έλλειψη επιτυχιών. Δεν παίξαμε στους προημιτελικούς της EuroLeague, κάτι που ήταν δύσκολο για μένα. Είχαμε πολύκαλή χρονιά μέχρι τον Ιανουάριο και μετά τα πάντα άρχισαν να καταρρέουν, μας πήρε από κάτω. Είχα υψηλές προσδοκίες, ειδικά όταν είδα πώς μπήκαμε στη σεζόν, πήραμε μερικές πολύ δύσκολες νίκες. Μετά όμως όλα πήγαν στραβά", είπε αρχικά ο "Μίλου".

" Για μένα η ατομική επιτυχία δεν είναι τόσο σημαντική, όταν δεν υπάρχουν και τα αποτελέσματα της ομάδας. Εάν συνεργαζόμαστε καλά, τότε μπορώ να συνδυάσω και την ατομική προβολή. Τότε θα μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Ειδάλλως, δεν είμαι χαρούμενος. Δεν μπορώ να πω ότι η χρονιά μας ήταν επιτυχημένη", συνέχισε ο σέντερ του Ολυμπιακού.

" Μου στοίχισε τόσο πολύ που δεν φτάσαμε στο Final Four, που αυτό μου έδωσε το κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά, να εξελιχθώ ως παίκτης, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους στόχους της. Δουλεύω στα πάντα. Πιστεύω ότι πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι σε όλους τους τομείς. Θα δουλέψω πάνω σε αυτό και θα προσπαθήσω να είμαι ακόμα καλύτερος και να φτάσω τον Ολυμπιακό, εκεί όπου ανήκει", δήλωσε εν συνεχεία ο Μιλουτίνοβ, που τόνισε ότι οι Σπερς (η ομάδα που έχει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ) δεν εμπλέκονται στη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

" Δεν έχω συχνή επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Υπάρχει ένας φυσιοθεραπευτής που με επισκέπτεται ανά καιρούς για να ελέγξει την κατάσταση του κορμιού μου. Στο Σαν Αντόνιο ξέρουν πάντως ότι στον Ολυμπιακό είναι επαγγελματίες και υπάρχει καλή συνεργασία. Οι άνθρωποι στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά την δουλειά τους και το έχουν δείξει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ