ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Δεν έχει ευθύνες μόνο ο Μπλατ, αλλά όλοι μας"

GOMELSKY CUP 2019 / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2019 / ÏÓÖÐ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ δήλωσε πως όλοι στον Ολυμπιακό έχουν μερίδιο ευθύνης στον ομάδα και όχι μόνο ο Ντέιβιντ Μπλατ και ήρθε η ώρα να τις αναλάβουν.

Ο Νϊκολα Μιλουτίνοβ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Μπορεί η εικόνα και η ήττα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα κόντρα στην Βιλερμπάν να οδήγησε στο τέλος της σχέσης των "ερυθρόλευκων" με τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Σέρβος σέντερ δήλωσε χαρακτηριστικά: " Όλοι έχουν ευθύνες όχι μόνο ο προπονητής. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και πρέπει να τις αναλάβουμε και να παίξουμε καλύτερα".

Για τον αυριανό αγώνα (11/10) με την Βαλένθια, ο Μιλουτίνοβ δήλωσε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ειδικά τώρα που περνάμε μία δύσκολη περίοδο. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε".

Σχετικά με την απομάκρυνση του Μπλατ τόνισε: " Είναι δύσκολο, αλλά δε μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Πιστεύω ότι δουλέψαμε σκληρά και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ