ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Αν υπάρχει κάτι που θα μας κάνει καλύτερη ομάδα, θα το δούμε"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανέλαβε στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Ζενίτ ότι στον Ολυμπιακό σκέφτονται την ενίσχυση, αρκεί όμως να βρεθεί κάποιος παίκτης που θα βελτιώσει την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Ρωσία για τον αυριανό (23/1) αγώνα με την Ζενίτ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται έπειτα από σχετική ερώτηση για μία ακόμα φορά στο θέμα της πιθανής ενίσχυσης των ερυθρόλευκων, εμμένοντας στην αρχική του θέση.

Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετική ερώτηση ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: " Έχουμε τη σύμφωνη γνώμη των προέδρων, επειδή έφυγαν δύο Αμερικανοί λίγο πριν έρθω, ότι αν υπάρχει κάτι που θα μας κάνει καλύτερη ομάδα θα το δούμε. Δεν είναι απαραίτητο ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Οι καλοί παίκτες αυτή τη στιγμή έχουν ομάδα και αυτό είναι ένα θέμα. Παράλληλα με τα παιχνίδια κοιτάμε την αγορά και αν υπάρχει κάτι θα κινηθούμε, αλλιώς όχι".

Σχετικά με την προσπάθεια που κάνει να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού και στις δύο πλευρές του παρκέ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: " Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε και τα δύο. Ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στη δημιουργία, προσπαθούμε να δώσουμε έμφαση σε αυτό, αλλά και να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο που αμυνόμαστε. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, γιατί είμαστε μετά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά υπάρχει αισιοδοξία γιατί οι παίκτες ανταποκρίνονται στο πλάνο".

Για το παιχνίδι με την Ζενίτ και κατά πόσο η προσέγγιση που θα ακολουθήσει θα μοιάζει με αυτή που είχε στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: " Να πετύχουμε νίκη θέλουμε, όπως είναι ευνόητο. Πρέπει να κερδίσουμε και πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί δεν υπάρχει παιχνίδι στην Euroleague που με μέτρια απόδοση να κερδίσεις.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Ο αντίπαλος επιτίθεται διαφορετικά από την Μπάγερν. Είναι πολύ καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Θα είναι σημαντικό, πρέπει να μη δώσουμε δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ