ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την απόφαση να αποχωρήσουμε"

Μπλατ: "Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την απόφαση να αποχωρήσουμε"

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε θέση στο θέμα της αποχώρησης του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση της διοίκησης, αν και την στηρίζει 100%.

Τέσσερις ημέρες μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, ο Ντέιβιντ Μπλατ έγινε ο πρώτος από την πλευρά των "ερυθρόλευκων" που τοποθετήθηκε επί του θέματος στο ισραηλινό σάιτ sport5.co.il. Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε μάλιστα ότι αν και στηρίζει 100% την διοίκηση, δεν συμφωνεί απαραίτητα και με την απόφαση που πήρε να φύγει η ομάδα στο ημίχρονο της αναμέτρησης...

" Η ομάδα πήρε μία απόφαση με την ελπίδα να αλλάξει κάτι ώστε να έχει δίκαιη αντιμετώπιση. Είναι μία πολύ, πολύ δύσκολη κατάσταση", είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ. " Στηρίζω τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση 100%, αλλά δεν συμφωνώ απαραίτητα και με την απόφαση να αποχωρήσουμε. Είμαι καινούργιος σε αυτή την κατάσταση και δεν έχω την προοπτική και την εμπειρία παλαιότερων ετών γύρω από την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από αυτό το σκάνδαλο, ωστόσο η ομάδα αποφάσισε να πάρει μία δυναμική θέση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ