ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ για την ασθένειά του: "Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω"

Μπλατ για την ασθένειά του: "Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω"
EUROKINISSI

Κανονικά θα συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ντέιβιντ Μπλατ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην Sport5 του Ισραήλ. "Δεν το σκέφτηκα και δεν το σκέφτομαι" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η είδηση της ασθένειας του Ντέιβιντ Μπλατ έσκασε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8) σαν βόμβα. Κάποιοι γνώριζαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού, οι περισσότεροι το έμαθαν μέσα από την επιστολή που ανατρήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας , όλοι ένιωσαν την ανάγκη να ευχηθούν στον Αμερικανοισραηλινό δύναμη σε αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα που δίνει και θα συνεχίσει να δίνει. Ο Μπλατ μίλησε στην ιστοσελίδα Sport5 της χώρας του και διέλυσε το "σύννεφο" της αμφιβολίας για το αν θα συνεχίσει να προπονεί σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής:

" Αισθάνομαι ανακούφιση, γιατί τώρα οι φήμες θα σταματήσουν. Ελπίζω πως θα ενθαρρύνω και θα εμπνεύσω κι άλλους που αντιμετωπίζουν αυτή τη δυσκολία. Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω, ούτε το σκέφτομαι τώρα. Θα γίνει κάποια μέρα, όταν αποσυρθώ. Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό το κείμενο, έπρεπε όμως να το κάνω και έγραψα αυτά που έγραψα. Άλλωστε δεν έμαθα σήμερα τα νέα, τα γνωρίζω εδώ και μερικούς μήνες. Αντιμετωπίζω την κατάσταση, ακόμη και πέρυσι εργάστηκα υπό αυτές τις συνθήκες οπότε δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός, με αγαπά και μου δείχνει τα συναισθήματά του. Ένας από αυτούς είναι κι ο GM των Καβαλίερς, Κόμπι Άλτμαν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ