ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: "Μακάρι σε κάθε ματς να έχουμε 27 ασίστ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έμεινε ικανοποιημένος από τη γενικότερη παρουσία του Ολυμπιακού απέναντι στον Χολαργό, ενώ έστειλε και την ευχή του στην ποδοσφαιρική ομάδα των "ερυθρολεύκων".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Χολαργού σημείωσε την καλή εικόνα που είχε η ομάδα του για τρία δεκάλεπτα, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις 27 ασίστ που μοίρασαν οι παίκτες του σε σχέση με τα 9 λάθη που υπέπεσαν.

"Πιστεύω πως παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Είχαμε τρία καλά δεκάλεπτα. Είναι φανερό πως δεν είμαι ικανοποιημένος από το τέταρτο δεκάλεπτο", είπε ο 59χρονος προπονητής του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αναλογία ασίστ - λαθών της ομάδας του (27-9): "Θα ήθελα να το βλέπω σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Προσπαθούμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο: με γρήγορο τέμπο και πολλές κατοχές. Όταν αυτό λειτουργεί καλά, θα έχουμε πολλές ασίστ".

Νωρίτερα, ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων παρατήρησε πως "πιστεύω πως παίξαμε όπως θέλαμε, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κάναμε τρία καλά δεκάλεπτα, αλλά ίσως να κοιμηθήκαμε στο τέταρτο".

Τέλος, ο έμπειρος κόουτς δεν παρέλειψε να ευχηθεί "καλή τύχη στην ποδοσφαιρική ομάδα για το αποψινό παιχνίδι ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ