ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Πιστεύω πως θα πάρουμε παίκτη"

Μπλατ: "Πιστεύω πως θα πάρουμε παίκτη"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε πως σκοπός της ομάδας του είναι να αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για να αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη, ώστε να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ της από την φυγή των Μπριάντε Γουέμπερ και Αξέλ Τουπάν, ενώ στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του στο ματς ( 80-59) με τον ΠΑΟΚ.

"Αρχικά περιμένουμε τον Γουίλιαμς- Γκος να επιστρέψει από τις ΗΠΑ. Πιστεύω πως θα πάρουμε άλλον έναν παίκτη για να αντικαταστήσουμε τους δύο παίκτες που έφυγαν (σ.σ. Γουέμπερ και Τουπάν). Μαζί με τους παίκτες που έχουμε, αυτό θα είναι αρκετό", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της COSMOTE TV, ενώ ρωτήθηκε για το αν το ματς της 24ης αγωνιστικής της Basket League ήταν το πιο περίεργο της καριέρας του:

"Ήταν κάτι ασυνήθιστο, γιατί είχαμε πολλές απουσίες. Κάποιες φορές δεν έχει σημασία ποιοι παίκτες είναι παρόντες, αλλά πώς παίζουν. Τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά. Έπαιξα με καρδιά κι έχοντας το πνεύμα της ομάδας. Είναι κάτι πολύ ωραίο".

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ