ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπλατ: "Θα συνεχίσω τον αγώνα, δεν θα παραιτηθώ από προπονητής"

Μπλατ: "Θα συνεχίσω τον αγώνα, δεν θα παραιτηθώ από προπονητής"
EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε στην ρωσική εφημερίδα Izvestia για την συμπαράσταση που δέχτηκε απ' όλη την μπασκετική κοινότητα μετά την γνωστοποίηση του προβλήματός του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Ρωσία, από την εξαετία που κοουτσάρισε την Εθνική Ανδρών (2006-2012), οδηγώντας την μάλιστα στο χρυσό μετάλλιο του Eurobasket του 2007 στην Ισπανία. Πολύ φυσιολογικά, λοιπόν, πολύς κόσμος στην Ρωσία ευαισθητοποιήθηκε όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του.

" Έλαβα πολλά μηνύματα και κλήσεις. Το τηλέφωνό μου δεν ήταν έτοιμο για αυτό και συνεχώς έκλεινε. Η αντίδραση της μπασκετικής κοινότητας για άλλη μια φορά με πείθει ότι πρέπει να συνεχίσω τον αγώνα μου και να μην παραιτηθώ από προπονητής. Η διοίκηση τουΟλυμπιακούμε στηρίζεικαι θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα τη νέα σεζόν, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν στον δρόμο μου", είπε στο σάιτ iz.ru ο Μπλατ.

ΚΟΥΖΜΙΝΣΚΑΣ: ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ

Για τον 60χρονο προπονητή μίλησε στα λιθουανικά media και ένας νέος παίκτης του στον Ολυμπιακό, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. " Πιστεύω ότι έκανε το σωστό. Υπήρχαν πολλές φήμες για αυτό το θέμα. Ελπίζω να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για το πως καταπολεμά το πρόβλημα και ενθαρρύνει και τους άλλους να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι", τόνισε ο διεθνής φόργουορντ των "ερυθρόλευκων".


Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ