ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέιβιντ Μπλατ: Έστειλε τα χαιρετίσματά του στον Πρίντεζη και τον Σπανούλη από τη Ρόδο!

Ντέιβιντ Μπλατ: Έστειλε τα χαιρετίσματά του στον Πρίντεζη και τον Σπανούλη από τη Ρόδο!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, βρισκόταν σε τρελά κέφια μετά την άνετη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, χαιρετώντας τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη που έμειναν στην Αθήνα για να ξεκουραστούν (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου με 86-67 και ο Ντέιβιντ Μπλατ βρήκε την τέλεια αφορμή για να κάνει πλάκα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αρχικά, ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: " Δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις υψηλού επιπέδου και δύσκολα ματς την Πέμπτη και να πετάς την επόμενη μέρα για εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε στην ελληνική λίγκα, όλα μπορούν να συμβούν αν δεν παίξεις καλά. Χαίρομαι που δώσαμε στον Γιώργο και τον Βασίλη μια ευκαιρία να ξεκουραστούν. Γεια σας παιδιά. Θα έχω το κρουασάν και τον καφέ μου μόλις γυρίσω πίσω".

Εν συνεχεία, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την εμφάνιση του Σάσα Βεζένκοφ. Χαρακτηριστικά είπε: " Πρέπει να μπούμε στο αεροπλάνο και να πετάξουμε για την Βαρκελώνη. Χάρηκα με τον Βεζένκοφ. Έπαιξε πολύ καλά. Αυτό θέλεις, να έχεις παίκτες που έρχονται από τον πάγκο και δείχνουν καλή συμπεριφορά και νοοτροπία νικητή".

Δείτε τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ στο video που ακολουθεί:


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ