ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπλατ ευχήθηκε στη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Υπό του βλέμμα του Ντέιβιντ Μπλατ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού το Σάββατο (6/10). (PIC).

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παρακολούθησε μέρος της προπόνησης της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία για τις "μάχες" της με την Βίσλα Κρακοβίας. Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού προετοιμάζεται στο ΣΕΦ για την πρώτη αναμέτρηση της προκριματικής φάσης της EuroLeague με την Βίσλα Κρακοβίας (9/10, 18:00) και ο Ντέιβιντ Μπλατ παρακολούθησε μέρος του προγράμματός της το Σάββατο (6/10).

Ο 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής συνομίλησε με τον Γιώργο Παντελάκη και τους συνεργάτες κι ευχήθηκε οι νταμλούχες Ελλάδας να πάρουν την πρόκριση στην φάση των Ομίλων της Euroleague.

Η παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στην προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας προκάλεσε ενθουσιασμό στα μέλη των "ερυθρολεύκων", όπως προκύπτει και από τα... γραφόμενα της Λακέντρα Τζόνσον. Η σέντερ του Ολυμπιακού "ανέβασε" στο διαδίκτυο μία φωτογραφία της κόρης της με τον έμπειρο κόουτς, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο " όταν το παιδί σου δεν γνωρίζει πως είναι δίπλα σε έναν από τους καλύτερου της χώρας. Ήταν ωραίο που συνάντησα τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ στο γήπεδο σήμερα".

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού ενημέρωσε για την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στην προπόνησή της μέσω Instagram...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ομάδα του Θρύλου κατά την προπόνηση της το Σάββατο στο ΣΕΦ, τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με την Wisla Krakow (09/10, 18:00). Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, παρακολούθησε κομμάτι της προπόνησης, συνομίλησε με το τεχνικό τιμ και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την σεζόν των "ερυθρόλευκων".

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos WBC (@olympiacoswbc) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ