ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται κανονικά για τον Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται κανονικά για τον Προμηθέα

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται κανονικά για το ματς. (AUDIO)

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη (08/05). Ωστόσο, οι παίκτες των ερυθρολεύκων ετοιμάζονται σαν να γίνεται κανονικά το παιχνίδι. Αυτό μετέφερε και στον αέρα του ραδιοφώνου ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Το δέκα το κακό" αναφέρθηκε στην προετοιμασία που κάνουν κανονικά ο Μπλατ και οι παίκτες του για τον αγώνα με τον Προμηθέα.

"Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προπονείται κανονικά, έχει βίντεο στις 15.30. Εισιτήρια πωλούνται για ένα ευρώ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση στην ομάδα ότι δεν θα παίξει το παιχνίδι. Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο ΣΕΦ, το γήπεδο θα έχει κόσμο. Δεν ξέρω πόσος κόσμος θα πάει. Μπορεί λόγω των γεγονότων να έχει περισσότερο κόσμο από ότι στα άλλα ματς πλην Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Μπορεί αύριο να πάρουν τηλέφωνο οι Αγγελόπουλοι και να πουν ότι δεν θα κατέβει η ομάδα. Ο προπονητής σωστά προετοιμάζει την ομάδα. Δουλεύουν με συνθήκες αγώνα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ματς" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα της δεν θα συμμετάσχει σε αγώνες με τον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές και στα υπόλοιπα ματς που σφυρίζουν οι Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου. Ο Ολυμπιακός μάλιστα σε περίπτωση που τα αιτήματά του δεν γίνουν δεκτά, κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα, καθώς ήδη έχει τιμωρηθεί για τη μη συμμετοχή του του στο ματς της 19ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League με τον Παναθηναϊκό και στον Πειραιά δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν γραμμή πλεύσης. Οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν σταθεροί στις θέσεις που έχουν εκφράσει ως το τέλος της σεζόν και είναι διατεθειμένοι να υποστούν τις όποιες συνέπειες. Δηλαδή να υποβιβαστούν στην Α2.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ ότι έληξε το κώλυμα που έστειλε το περασμένο Σάββατο και θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ