ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός Β' ανακοίνωσε το ρόστερ του για τη σεζόν 2020/21

Ο Ολυμπιακός Β' ανακοίνωσε το ρόστερ του για τη σεζόν 2020/21
EUROKINISSI

Με 17 παίκτες θα μπει στη σεζόν 2020/21 ο Ολυμπιακός Β', που ανακοίνωσε σήμερα το ρόστερ με το οποίο θα προσπαθήσει να κάνει πρωταθλητισμό στην Α2.

Λίγες μόλις μέρες μετά από την ανάλυση του Sport24.gr και την ανακοίνωση της απόκτησης του Απόλλωνα Τσόχλα, ο Ολυμπιακός Β' του Δημήτρη Τσαλδάρη ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2020/21 αλλά και το ρόστερ με το οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 με στόχο την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης θα έχει στα γκαρντ τους Απόλλωνα Τσόχλα, Ηλία Μωραΐτη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Ιωσήφ Κολοβέρο, Γιώργο Δρίτσα, Σωτήρη Οικονομόπουλο, στα φόργουορντ τους Διονύση Σκουλίδα, Στάθη Παπαδιονυσίου, Βαλάντη Κουρτίδη, Παναγιώτη Τσάμη, Ανδρέα Τσουμάνη, Ζέιδ Μουόσα, Νίκο Καμπούρη και στη θέση του σέντερ τους Πέτρο Μελισσαράτο, Βασίλη Χρηστίδη, Νίκο Τσολάκη, Κωνσταντίνο Κάδρα.

Ο Ολυμπιακός Β' ανακοίνωσε το ρόστερ του για τη σεζόν 2020/21

Από την πρώτη προπόνηση απουσίασαν δικαιολογημένα οι Νικολαΐδης - Χρηστίδης που ακολουθούν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα που θα τους... ανεβοκατεβάζει ανάλογα με τις ανάγκες των δύο ομάδων.

Πηγή: Olympiacosbc.gr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ