ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μπάλντγουιν

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μπάλντγουιν
AP Photo/Mark Humphrey AP PHOTO/MARK HUMPHREY

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Γουέιντ Μπάλντγουιν είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, προς ικανοποίηση του Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος είχε προκρίνει την περίπτωσή του, ως αντικαταστάτη του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος αποχώρησε με προορισμό τους Γιούτα Τζαζ. Την είδηση έκανε γνωστή η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ με ανακοίνωσή της.

Ο Μπάλντγουιν είναι το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να έχει ανακοινώσει νωρίτερα την απόκτηση των Κέβιν Πάντερ, Αντώνη Κόνιαρη, Μπράντον Πολ και Ογκουστίν Ρούμπιτ, καθώς βέβαια και την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γουέιντ Μπόλντγουιν. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μέμφις Γκρίζλις και Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Το who is who…

Γεννήθηκε: 29/03/1996
Υπηκοότητα: Αμερικανός
Ύψος: 1.93
Θέση: Γκαρντ
Προηγούμενες ομάδες:2016–2017: Memphis Grizzlies, Iowa Energy2017–2019:Portland Trail Blazers, Texas Legends

Οι περσινοί αριθμοί του…

Στο ΝΒΑ με την φανέλα του Πόρτλαντ έπαιξε 16 αγώνες και είχε μέσο όρο 1.9 πόντους και 1.8 ασίστ. Στην G-League και τους Τexas Legends σε σύνολο 6 αγώνων είχε 22.7 πόντους, 3.5 ασίστ, 5.2 ριμπάουντ και 2.2 κλεψίματα".

Διαβάστε ακόμα:

Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Γουέιντ Μπάλντγουιν

AP Photo/Mark Humphrey

Δείτε VIDEO με highlights του νέου παίκτη του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ