ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μετακόμιση στο Μέτσοβο

Ολυμπιακός: Μετακόμιση στο Μέτσοβο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από σήμερα (26/8) στο Μέτσοβο, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2019/20.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα (26/8) αεροπορικώς για τα Γιάννενα, με τελικό προορισμό το Μέτσοβο, όπου και θα πραγματοποιήσει για ακόμα μία χρονιά το βασικό μέρος της προετοιμασίας του.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα ξεκινήσει έτσι το ουσιαστικό χτίσιμο του Ολυμπιακού της σεζόν 2019/20, έστω και αν στην αρχή θα πρέπει να πορευτεί χωρίς τους διεθνείς Αντώνη Κόνιαρη, Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Πρίντεζη, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Νίκολα Μιλουτίνοβ που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9), καθώς και τον τραυματία Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται από σήμερα(26/08) στην Μπολόνια, όπου θα ακολουθήσει μαζί με τον γιατρό που τον χειρούργησε ειδικό ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης. Θα ενσωματωθεί στην ομάδα όταν η αποστολή ταξιδέψει στην Πίζα στις 4/9..

Στην διάθεσή του ο Μπλατ αναμένεται να έχει τους Βασίλη Σπανούλη, Γουίλ Τσέρι, Ογκουστίν Ρούμπιτ, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ, Γουέιντ Μπάλντγουιν, Ίθαν Χαπ, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αλεξέι Ποκουσέβσκι και (από την ομάδα της Α2) τους Νίκο Αρσενόπουλο, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Ιωσήφ Κολοβέρο, Βασίλη Χρηστίδη, Παναγιώτη Τσάμη, καθώς και τους Ζήση Σαρικόπουλο και Κλιντ Τσάπμαν που θα βοηθήσουν στις προπονήσεις.

Ολυμπιακός: Μετακόμιση στο Μέτσοβο
Ολυμπιακός: Μετακόμιση στο Μέτσοβο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ