Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League, στο ματς με τον Προμηθέα.

Η πρώτη προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ απορρίφθηκε. Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δεν δικαίωσε τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι είχαν προσφύγει κατά της εγκυρότητας της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Basket League (όταν κληρώθηκε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος για το ματς με τον Προμηθέα), ζητώντας την ακύρωση της.

ADVERTISING

Ο Ολυμπιακός βασίστηκε στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια της κλήρωσης της 26ης αγωνιστικής ήταν παρόντες μόνο οι Ταβουλαρέας και Κορομηλάς και όχι κάποιο άλλο τρίτο μέλος της ΚΕΔ και για αυτό κινήθηκαν νομικά, ζητώντας την ακύρωσή της ως παράνομη. Μάλιστα, αποκάλυψαν την περασμένη εβδομάδα και τα πρακτικά της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, από τα οποία απουσίαζε η υπογραφή του Στέλιου Συμεωνίδη.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποβιβάστηκαν προ ημερών στην Α2 μετά την απόφασή τους να μην κατέβουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση των playoffs της Basket League. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει και δεύτερη προσφυγή για την κατακύρωση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος, η οποία θα εκδικαστεί στις 13 Ιουνίου στο ΑΣΕΑΔ.

Εν αναμονή του σκεπτικού της απόρριψης της πρώτης προσφυγής από το ΑΣΕΑΔ, ιδού το έγγραφο από τα πρακτικά της ΚΕΔ, πάνω στο οποίο βασίστηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ADVERTISING

Inline Image

Inline Image

Photo credits: Eurokinissi