ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εγένετο η "Olympiacos B' - Development Team"

Ολυμπιακός: Εγένετο η "Olympiacos B' - Development Team"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε την ΕΟΚ για τη διακριτική ονομασία που θα έχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, με τους ερυθρόλευκους να χρησιμοποιούν το "Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή Ομάδα" ή -στα αγγλικά- "Olympiacos B' - Development Team".

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, με το νεανικό ρόστερ που έχει δημιουργήσει. Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν την ΕΟΚ για τον διακριτικό τίτλο που θα χρησιμοποιούν τη νέα αγωνιστική περίοδο στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις τους: "Ολυμπιακός Β' - Αναπτυξιακή Ομάδα" ή "Olympiacos B' - Development Team" στα αγγλικά.

Παράλληλα, παρουσίασαν το νέο logo τους για τη συγκεκριμένη ομάδα, που θα παρατάξουν στην Α2 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, κουβαλώντας το -6 από την τιμωρία της περσινής σεζόν, επειδή δεν κατέβηκε στον αγώνα των playoffs με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το προπονητικό επιτελείο της συγκεκριμένης ομάδας θα αποτελείται από τους Δημήτρη Τσαλδάρη, Νίκο Μπάρλο και Αντώνη Κουρμούλη, ενώ το ρόστερ θα περιλαμβάνει παίκτες κατά βάση από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου (μεταξύ των οποίων κι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι), συν κάποιους πιο έμπειρους (Βαγγέλης Τζόλος, Ανδρέας Πετρόπουλος, Πέτρος Νοέας, Βασίλης Χρηστίδης), αλλά και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από τον Μαντουλίδη και τον Νίκο Αρσενόπουλο, που επέστρεψε από τον δανεισμό στο Ψυχικό.

Η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2 θα γίνει εντός έδρας απέναντι στον Τρίτωνα, ενώ ως έδρα θα χρησιμοποιείται το βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: "OLYMPIACOS B' - DEVELOPMENT TEAM" και στα Ελληνικά: "OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ".

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ