Ημέρα με δικαστικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό η σημερινή (13/6), αφού το απόγευμα θα εκδικαστεί η προσφυγή των "ερυθρόλευκων" στο ΑΣΕΑΔ όπου ζητάνε να κριθεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας.

Το ΑΣΕΑΔ αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα (13/6) το απόγευμα, όπου θα ασχοληθεί με την προσφυγή του Ολυμπιακού, με τους "ερυθρόλευκους" να ζητούν να κριθεί παράνομη η επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου για την σεζόν 2018/19.

ADVERTISING

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει να εκδικαστεί σήμερα και η δεύτερη προσφυγή που έχει καταθέσει, με την οποία ζητάει να κριθεί ως παράνομη η απόφαση για τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η απόφαση δεν πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα, αφού δεν βγαίνει αυθημερόν.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την πρώτη προσφυγή που είχαν καταθέσει οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι ζητούσαν να κριθεί παράνομη η κλήρωση των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Basket League, ζητώντας την ακύρωση της αγωνιστικής.