ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ήφαιστος 59-71: Πήραν χρόνο συμμετοχής Ρότσεστι και Μπάικς

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη την Κυριακή (23/02) στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου με 59-71.

Φιλικό προπονητικού χαρακτηρα με αντίπαλο τον Ήφαιστο έδωσε ο Ολυμπιακός στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με την ομάδα του Λήμνου να είναι αυτή που κατάφερε να πάρει τη νίκη με 71-59.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε την ευκαιρία να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά και στον νεοαποκτηθέντα, Ντουάιτ Μπάικς. Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Αλεξέι Ποκουσέβσκι και Βασίλης Χρηστίδης. Από την άλλη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, στερήθηκε των υπηρεσιών του τραυματία, Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς και των Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Στον αντίποδα, με αρκετές απουσίες παρατάχθηκε κι ο Ήφαιστος, αφού ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ο Τζέρι Σμιθ, ο Σον Έβανς, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο Βλαντ Μολντοβεάνου και ο Μιχάλης Πελεκάνος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Οι νησιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την ΕΚΟ Basket League.

Οι περίοδοι (οκτάλεπτα): 9-16, 30-34, 46-52, 59-71.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 11, Μπόλντγουϊν 2, Μπάικς 1, Νικολαϊδης 2, Βεζένκοφ 8, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 12, Χρηστίδης, Ποκουσέφσκι 5, Έλις 10. ΜακΚίσικ 4.

Ήφαιστος Λήμνου (Μανωλόπουλος): Μούρτος 16, Χάμονς 8, Γκίλμπερτ 14, Χαριτόπουλος 3, Τέρνερ 15, Διαμαντάκος 8, Σταμάτης 5, Στασινός 2.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ