ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξεμούδιασμα με Χαραλαμπόπουλο πριν τη Βαλένθια

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 110-65 επί του Πανιωνίου σε φιλική αναμέτρηση, με τον Μπράντον Πολ να μην αγωνίζεται και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 110-65 επί του Πανιωνίου σε φιλική αναμέτρηση στο ΣΕΦ με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα από τους "κυανέρυθρους" που τον τελευταίο καιρό δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα είχε την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει πράγματα, ενώ δεν αγωνίστηκαν ο Μπράντον Πολ κυρίως για προληπτικούς λόγους (διάταση έσω καθεκτικών συνδέσμων δεξιού γόνατος), ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι τραυματίας, αλλά και ο Γουίλ Τσέρι με τον Γουίλι Ριντ που αναμένεται να αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Αντίθετα χρόνο συμμετοχής πήρε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και τo τέλος του δανεισμού του από τον Ιωνικό Νίκαιας.

Για τους "ερυθρόλευκους" ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους" με τη Βαλένθια στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Euroleague, με την ομάδα του Κεμζούρα να θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσπάθεια για είσοδο στην οκτάδα.

Τα δεκάλεπτα: 33-13, 56-29, 82-45, 110-65

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ