ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με οδηγό το... Βερολίνο κόντρα στην Αρμάνι

Ολυμπιακός: Με οδηγό το... Βερολίνο κόντρα στην Αρμάνι

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του για να υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις αλλά και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άλμπα. Μοναδικός απών ο Ριντ για τους "ερυθρόλευκους".

Η προηγούμενη (διαβολο)βδομάδα έκλεισε με θετικό πρόσημο για τον Ολυμπιακό, τόσο ως προς το αποτέλεσμα στο Βερολίνο με την εμφατική νίκη επί της Άλμπα, όσο και από τη γενικότερη εικόνα των "ερυθρολεύκων" στη Γερμανία (είχε προηγηθεί το ματς με την Μπάγερν) που επέστρεψαν με μία αύρα... αλλαγής ενόψει συνέχειας.

Αυτή την αλλαγή θέλει να επισφραγίσει το συγκρότημα του Κεστούτις Κεμζούρα στο ΣΕΦ, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (29/11, 21:30) θα υποδεχτεί την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο τη νίκη που θα φέρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα και έξτρα αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν μία μόνο απουσία στο παιχνίδι κόντρα στους Μιλανέζους, αυτή του Γουίλι Ριντ που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου (τράβηγμα στον προσαγωγό) και είχε τεθεί νοκ άουτ εξ αρχής.

Τα παιχνίδια της βραδιάς:

Ζενίτ - Ρεάλ Μαδρίτης 19:00

Αναντολού Εφές - Μπάγερν 19:30

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο 21:30

Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ 22:00

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ