ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Τσέρι στο ΟΑΚΑ, αναμονή για Πρίντεζη

Ολυμπιακός: Με Τσέρι στο ΟΑΚΑ, αναμονή για Πρίντεζη

Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε απουσία από την προπόνηση του Ολυμπιακού και η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ (20/4, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα κριθεί την Παρασκευή (19/4), ενώ ο Γουίλ Τσέρι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους ερυθρόλευκους στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, αλλά και χωρίς να υπάρξει κάποια επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League με την ΑΕΚ (20/4, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στην προπόνηση της Πέμπτης (18/4) για ακόμη μία ημέρα δεν είχε στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Η συμμετοχή του έμπειρου πάουερ φόργουορντ στο παιχνίδι του Σαββάτου παραμένει αμφίβολη και το... τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την προπόνηση της Παρασκευής (19/4).

Αντιθέτως, ο Γουίλ Τσέρι για δεύτερη διαδοχική ημέρα συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως στο ματς με την Ένωση θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους, ενώ θυμίζουμε πως στο απουσιολόγιο του Ντέβιντ Μπλατ παραμένουν σημειωμένα τα ονόματα των Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ