ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μπαίνουν στις προπονήσεις οι πρώτοι διεθνείς

EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα ενταχθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αργεί -λόγω της Σερβίας- ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Με τρεις νέους παίκτες θα διεξάγονται οι προπονήσεις του Ολυμπιακού από την Κυριακή (15/9) καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία. Οι τρεις διεθνείς των ερυθρολεύκων ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις αρχές της εβδομάδας, πήραν μερικές ημέρες άδειας για να ξεκουραστούν κι από την Κυριακή (15/9) θα προπονούνται υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από την άλλη, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θα αργήσει μερικές ημέρες ακόμη να επιστρέψει στο ΣΕΦ, αφού το Σάββατο (14/9) δίνει τον τελευταίο του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Σερβίας -απέναντι στην Τσεχία.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα στις 17 και 20 Σεπτεμβρίου (στον δεύτερο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας για τη νέα σεζόν), ενώ θα ακολουθήσουν το παιχνίδι με το Περιστέρι (21/9) και η συμμετοχή στο Gomelsky Cup, που διοργανώνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την παρουσία επίσης του Προμηθέα Πάτρας και της Ούνικς Καζάν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ