ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Ρέθυμνο: Το "φροντιστήριο" του Δέδα στον Μπλατ που δήλωσε χαρούμενος για τον Τουπάν

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτή τη φορά, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έδωσε "καυτές" ατάκες, αν και λίγο έλειψε να χρησιμοποιήσει λάθος λέξη στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός - Ρέθυμνο Cretan Kings (VIDEO).

Το ματς της της 8ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19 με το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν ήταν από εκείνα που θα θυμάται για καιρό ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Ολυμπιακός πήρε μια άνετη ( 84-60 ) λίγες μέρες πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές κι ο Αμερικανοισραηλινός δεν είχε πολλά να πει στη συνέντευξη Τύπου στο ΣΕΦ.

Το πιο ενδιαφέρον που συνέβη, ήταν λίγο πριν την έναρξη των δηλώσεών του, όταν ήταν έτοιμος να πει "καληνύχτα", με τον συνεργάτη του, Γιώργο Δέδα, να του εξηγεί πως αυτό το λέμε πριν πάμε για ύπνο και να του προτείνει τη λέξη "καλησπέρα" την οποία εκείνος πρόφερε σε άριστα ελληνικά (δείτε από το 9:55 του video κι έπειτα).

Αναλυτικά οι ατάκες του προπονητή του Ολυμπιακού:

" Παίξαμε σκληρά, παίξαμε καλά σαν ομάδα και στις δύο άκρες του γηπέδου. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, μέχρι να τους κάνεις εσύ τέτοιους. Το Ρέθυμνο έπαιξε καλό μπάσκετ, είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να αγωνιστούν. Ήταν όλοι καλοί. Είναι θετικό το γεγονός ότι είδαμε τον Αξέλ Τουπάν ξανά στο παρκέ, μετά τους αγώνες που έχασε εξαιτίας του τραυματισμού του. Είμαι χαρούμενος και για την ξεκούραση του Σπανούλη, ήταν μια καλή ευκαιρία για να πάρει ανάσες μαζί με τον Γιάνις Τίμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ