ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σταυρόπουλος και Μπαφές στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Σταυρόπουλος και Μπαφές στο Βελιγράδι

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και ο τιμ μάνατζερ των ερυθρολεύκων, Χρήστος Μπαφές ταξίδεψαν στο Βελιγράδι στο πλαίσιο των επαφών της ομάδας τους με την Αδριατική Λίγκα.

Οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Χρήστος Μπαφές ταξίδεψαν στο Βελιγράδι, όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου και της Μπουντούτσνοστ, αλλά και να συνεχίσουν τις επαφές της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (10/4) ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο διευθυντής marketing κι εμπορικής ανάπτυξης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης είχαν επίσημη συνάντηση στο Ζάγκρεμπ με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας και συζήτησαν διάφορα ζητήματα που αφορούν την πιθανή συμμετοχή των ερυθρολεύκων στη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην Αδριατική Λίγκα παραμένει στο κάδρο των ερυθρολεύκων και στο πλαίσιο αυτό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο τιμ μάνατζερ των ερυθρολεύκων ταξίδεψαν στο Βελιγράδι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ