ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Ντέιβιντ Μπλατ

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Ντέιβιντ Μπλατ

Η γνωστοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε ως επακόλουθο πολλά μηνύματα συμπαράστασης προς τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Η επιστολή του Ντέιβιντ Μπλατ μέσω του σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός συγκλόνησε όλη την κοινότητα του μπάσκετ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (19/8) ότι πάσχει από πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση , ένα αυτοάνοσο νόσημα που αλλάζει για πάντα την καθημερινοτητά του.

Όπως ήταν φυσικό, τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον προπονητή του Ολυμπιακού ήταν πάρα πολλά. Την αρχή έκανε η ομάδα με την οποία έχει συνδέσει την προπονητική καριέρα του, η Μακάμπι Τελ Αβίβ , και ακολούθησαν πολλές άλλες, από την Αναντολού Εφές και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι τον Ήφαιστο Λήμνου.

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ακόμα η Ένωση προπονητών της EuroLeague, καθώς και τρία από τα τέσσερα παιδιά του Μπλατ, η Σάνι, η Άντι και ο Ταμίρ, που έγραψαν στο Instagram:

" Θα θέλαμε να πούμε ευχαριστώ σε όλους όσοι δείχνουν το ενδιαφέρον τους μετά την ανακοίνωση ότι ο μπαμπάς μας διαγνώστηκε ότι πάσχει από πρωτοπαθή προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση. Το εκτιμούμε. Μπαμπά, ξέρουμε ότι θα το παλέψεις και θα διατηρήσει την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου".

Διαβάστε παρακάτω τα μηνύματα συμπαράστασης προς τον Ντέιβιντ Μπλατ:

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Ντέιβιντ Μπλατ







Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ