ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βλέπει Αϊζάια Χικς για τη θεση "4"

New York Knicks forward Isaiah Hicks (4) goes to the basket against Detroit Pistons center Andre Drummond (0) during the second half of an NBA basketball game Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. The Pistons won 115-89. (AP Photo/Mary Altaffer)
New York Knicks forward Isaiah Hicks (4) goes to the basket against Detroit Pistons center Andre Drummond (0) during the second half of an NBA basketball game Wednesday, April 10, 2019, at Madison Square Garden in New York. The Pistons won 115-89. (AP Photo/Mary Altaffer) AP

Ο Σάσα Βεζένκοβ καθυστερεί να απαντήσει στον Ολυμπιακό, που κοιτάζει πλέον τις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση "4". Ο Αϊζάια Χικς βρίσκεται πιο ψηλά απ όλους.

Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν απαντά στην πρόταση του Ολυμπιακού και αν δεν υπάρξει άμεσα εξέλιξη, είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν στο δεύτερο πλάνο τους. Κι εκεί υπάρχει ο Αμερικανός Αϊζάια Χικς.

Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ρωσική Σάρατοφ. Είναι 26 ετών, έχει ύψος 2.03 μ. και σε κάποια σχήματα μπορεί να παίξει και σέντερ. Είναι αθλητικός ψηλός και φέτος με την Σάρατοβ στην VTB είχε 12.9 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, με 53% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 77% στις βολές. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έχει ξεχωρίσει και ο Αμερικανός βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, αν και εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη με τον Βεζένκοβ.

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε επαφή με την πλευρά του Χικς, αφού οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να περιμένουν αιώνια τον Βεζένκοβ. Ναι μεν ήταν εξ αρχής προτεραιότητα του Μπαρτζώκα να τον κρατήσει, η καθυστέρηση όμως στην απάντησή του έχει βάζει σε σκέψεις τον Ολυμπιακό.

Το ραντεβού με τον εκπρόσωπο του 25χρονου Βούλγαρου με ελληνικό διαβατήριο έγινε πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, αλλά απάντηση δεν υπάρχει, τη στιγμή που όλες οι αλλες υποθέσεις έκλεισαν αμέσως. Γι αυτό και αν δεν υπάρξει άμεσα η θετική απάντηση, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στο δεύτερο πλάνο του με τον Αϊζάια Χικς - πρών παίκτη του ΝΒΑ στους Νιου Γιορκ Νικς - να είναι η πρώτη επιλογή.

Και όπως φάνηκε και με τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κλείσουν μέσα σε μια μέρα μια μεταγραφή, αν και εφόσον το αποφασίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oλυμπιακός: Δικός του και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης
Ολυμπιακός: Ο Ζαν Σαρλ συναντήθηκε με τους Σπανούλη και Μπαρτζώκα
Αυτός θα είναι ο νέος Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ