ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός υπεύθυνος για τη φύλαξη των γραφείων του

ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός υπεύθυνος για τη φύλαξη των γραφείων του

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι υπεύθυνη για τη φύλαξη των γραφείων της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ μόνο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κλειδιά, ξεκαθαρίζεται από το ΣΕΦ.

Σύμφωνα με καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, άγνωστοι διέρρηξαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα γραφεία της ΚΑΕ στο ΣΕΦ και έκλεψαν το ποσό των 500.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πλευρά των «ερυθρόλευκων» η κλοπή σημειώθηκε το χρονικό διάστημα από 27-30 Σεπτεμβρίου, στο χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport24.gr, το οποίο επικοινώνησε με αρμόδιες πηγές του ΣΕΦ, υπεύθυνη για τη φύλαξη των γραφείων της στην εγκατάσταση είναι η ίδια η ΚΑΕ, ενώ κλειδιά για τα γραφεία έχουν μόνο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος που οι άγνωστοι δράστες, χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης, κατάφεραν να προχωρήσουν σε μία τόσο μεγάλη κλοπή και εξετάζονται μεταξύ άλλων και βιντεοληπτικά υλικά κλειστών κυκλωμάτων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ