ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Στον Ολυμπιακό πέρασα καλύτερα λόγω ιδιοσυγκρασίας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στα παιδιά που δίνουν το "παρών" στο Summer Camp της PBA και απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το που πέρασε καλύτερα: στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο Summer Camp της PBA , Ακαδημίας που "τρέχει" ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον αδελφό του, έφερε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές που δίνουν το "παρών". Σε μία εξ αυτών, ο αρχηγός του Ολυμπιακού κλήθηκε να απαντήσει αν πέρασε καλύτερα στον Παναθηναϊκό ή κατά την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους".

" Είναι δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Στον Ολυμπιακό πέρασα καλύτερα γιατί είναι μια ομάδα που ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία μου. Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε κάτι καινούργιο από την αρχή, κάτι πολύ δύσκολο με μικρό μπάτζετ και νέα παιδιά, τα οποία άντεξαν την πίεση και πήραν ευθύνη στις πλάτες τους. Κάναμε πολύ σπουδαία πράγματα, ενώ κάποιοι δεν μας υπολόγιζαν. Όλο αυτό ήταν σαν παραμύθι για μένα", εξήγησε χαρακτηριστικά ο "Kill Bill" για να προσθέσει λίγο αργότερα σχετικά με το αν στερήθηκε κάτι για να φτάσει στην κορυφή:

" Πολλές φορές μετά το σχολείο, οι φίλοι μου πήγαιναν για βόλτα στην πλατεία, για καφέ. Εγώ πάντα έπαιρνα το ποδήλατο ή το λεωφορείο για να πάω να κάνω προπόνηση στο γήπεδο. Κι αφού τελείωνα, πήγαινα κι εγώ μαζί τους έξω. Πάντα είχα προτεραιότητες, δεν μου έλειψε όμως τίποτα. Αν δεν τελείωνα την προπόνηση, δεν ένιωθα καλά με τον εαυτό μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ