ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Τρίσταν Βούκσεβιτς

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Τρίσταν Βούκσεβιτς

Ενα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ.

Ηταν γνωστό εδώ και μερικές εβδομάδες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έριχνε "κλεφτές ματιές" στον Τρίσταν Βούκσεβιτς (15 χρονών, 2.07 μέτρα, φόργουορντ) του Ολυμπιακού . Όπως φαίνεται ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Ο 15χρονος φόργουορντ αποδέχθηκε την πρόταση των Μαδριλένων και η σεζόν 2018/19 θα τον βρει στην Ισπανία ως μέλος των ακαδημιών της Ρεάλ.

Ο Βούκσεβιτς, γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού (1995-1997 και 2004) και Απόλλωνα Πάτρας (1997-2001) Ντούσαν Βούκσεβιτς, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στην ηλικία του. Η Ρεάλ από την πλευρά της εκτός από ένας ιστορικός σύλλογος θεωρείται και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη στην ανάπτυξη και βελτίωση νεαρών παικτών, με το παράδειγμα του Λούκα Ντόντσιτς να είναι απλώς η... κορυφή του παγόβουνου, αφού στο ρόστερ των ακαδημιών της ομάδας υπάρχουν και άλλα μεγάλα ταλέντα όπως ο Ουσμάν Γκαρούμπα (16 χρονών, 2.02 μέτρα, φόργουορντ/σέντερ) και ο Μάριο Νάκιτς (17 χρονών, 2 μέτρα, γκαρντ/φόργουορντ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ