ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμα: "Δεν είμαστε στο πικ μας, πάμε για νίκη στο ΟΑΚΑ"

Τίμα: "Δεν είμαστε στο πικ μας, πάμε για νίκη στο ΟΑΚΑ"

Ο Γιάνις Τίμα δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση στο ματς με τον Κολοσσό, ενώ έκρυψε πως άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάνις Τίμα στην προημιτελική αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Κολοσσό πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε τόσο για τη νίκη της ομάδας του, όσο και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (9/11) στο ΟΑΚΑ που ακολουθεί.

"Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε αρκετά πράγματα να φτιάξουμε για να φτάσουμε στους μεγάλους μας στόχους. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι καλές προπονήσεις για εμάς", είπε αρχικά ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του:

"Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο πικ μας. Δεν είναι εύκολο να πούμε σε τι ποσοστό ετοιμότητας βρισκόμαστε. Έχουμε και άλλα να κάνουμε για να βελτιωθούμε".

Τέλος, ο Γιάνις Τίμα ρωτήθηκε για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Το γνωρίζουν όλοι και ανυπομονούμε για αυτό. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ