ΜΠΑΣΚΕΤ

Τουπάν: "Ελπίζω να παίξω, πρέπει να ανακάμψουμε"

Τουπάν: "Ελπίζω να παίξω, πρέπει να ανακάμψουμε"

O Aξέλ Τουπάν έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε την θέλησή του να αγωνιστεί στο ματς με το Ρέθυμνο ((9/12, 17:00 , LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν έχει αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Με μία προπόνηση το Σάββατο (8/12) άρχισε και ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτηρηση της 8ης αγωνιστικής της Basket League με το Ρέθυμνο Cretan Kings (9/12, 17:00 , LIVE Blog από το Sport24.gr) στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι την Παρασκευή (7/12) είχαν ρεπό, αλλά το Σάββατο (8/12) αντάμωσαν και πάλι στο ΣΕΦ. Το πρόγραμμά τους μάλιστα ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ενώ σε αυτό συμμετείχε για ακόμη μία ημέρα ο Αξέλ Τουπάν.

Ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την ομάδα του, η οποία προέρχεται από την ήττα από την Ζάλγκιρις στο Κάουνας, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στα παρκέ. Η συμμετοχή του πάντως στο ματς με την ομάδα της Κρητής θα κριθεί την Κυριακή (9/12), όταν ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πάρει την σχετική απόφαση., καθώς ο Γάλλος περιφερειακός ταλαιπωρήθηκε από μία κάκωση στην συνδεσμική ποδοκνημική του αριστερού ποδιού και πλέον καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος.

To blog του Αξέλ Τουπάν:

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά και για εμένα προσωπικά. Στενοχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να παίξω στην αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Ζάλγκιρις. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμένα, αλλά και για την ομάδα μου.

Η Ζάλγκιρις μού έδειξε πολλή αγάπη και σεβασμό και το εκτιμώ πολύ. Ήταν όμορφο που είδα ξανά οικεία πρόσωπα , όμως, πραγματικά εύχομαι να είχαμε φύγει νικητές από το Κάουνας. Δυστυχώς, παρά το καλό ξεκίνημα δεν τα καταφέραμε και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ανακάμψουμε.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας το Ρέθυμνο με στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες και μετά να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Το Ρέθυμνο βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είναι, όμως, μια ομάδα με δυνατότητες και θα ήταν μεγάλο λάθος να την υποτιμήσουμε.

Όσον αφορά στην κατάστασή μου και τον τραυματισμό μου, πραγματικά ελπίζω να αγωνιστώ κόντρα στο Ρέθυμνο. Μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας καταβάλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση το δυνατό συντομότερο και ελπίζω αυτό να γίνει αύριο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ