ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοφ: "Όταν σε θέλουν ο Ολυμπιακός και ο Μπλατ, όλα είναι εύκολα"

Βεζένκοφ: "Όταν σε θέλουν ο Ολυμπιακός και ο Μπλατ, όλα είναι εύκολα"

Ο Σάσα Βεζένκοφ λίγο μετά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" δεν έκρυψε την επιθυμία του να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να υλοποιήσει τους στόχους του. Τι είπε για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους "δασκάλους" που θα συναντήσει στη νέα του ομάδα...

Ο Σάσα Βεζένκοφ το απόγευμα της Τετάρτης (15/8, 18:05) άνοιξε τον χορό των αφίξεων για τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ντέιβιντ Μπλατ, στους πάντα υψηλούς στόχους των "ερυθρολεύκων" και στους... δασκάλους που θα συναντήσει στη νέα του ομάδα.

"Είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα σε γνώριμα πάνω - κάτω λημέρια .Το μόνο που μένει είναι να αρχίσει η δουλειά. Είμαι καλά πνευματικά και σωματικά και μένει να αρχίσει η δουλειά. Θα ήθελα να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Αυτό θα γίνει αρχικά μέσω της προετοιμασίας και της δουλειάς. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά", δήλωσε αρχικά ο 23χρονος πάουερ φόργουορντ, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέχεια για το πόσο δύσκολο ήταν να υπογράψει στον Ολυμπιακό:

"Όταν ένας σύλλογος, όπως είναι ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής, όπως είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείχνουν πόσο σε θέλουν, όλα τα άλλα είναι πολύ πιο εύκολα".

Βεζένκοφ: "Όταν σε θέλουν ο Ολυμπιακός και ο Μπλατ, όλα είναι εύκολα"

Ο Σάσα Βεζένκοφ θα αγωνίζεται πλέον στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη. Άραγε, ο "Πριντ" θα αποτελέσει έναν... δάσκαλο για εκείνον; "Εννοείται. Είναι ένα από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη. Εχω πολλά να μάθω πολλά από αυτόν, όπως και από όλα τα παιδιά που είανι στην ομάδα, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Παπανικολάου και τους υπόλοιπους και κάθε μέρα θα μαθαίνω πράγματα".

Τέλος, ο Σάσα Βεζένκοφ τόνισε πως "εννοείται πως θέλω με τον Ολυμπιακό να κάνω το βήμα παραπάνω (σ.σ. σε σχέση με την Μπαρτσελόνα). Στόχος του Ολυμπιακού είναι και οι τρεις τίτλοι. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε, αλλά θα προχωρήσουμε μεθοδικά, βήμα - βήμα και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

Ο νέος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα του και προπονητή, Σάσο, ενώ ο... χορός των αφίξεων για τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί με τους Ζακ ΛεΝτέι (20:45) και Γιάνις Τίμα (16/8, 2:40 π.μ.).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ