ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Δεν πρέπει να κάνουμε άλλο βήμα πίσω"

EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÌÐÏÕÍÔÏÕÔÓÍÏÓÔ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ δήλωσε ενόψει του αυριανού (29/11) αγώνα με την Αρμανι ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να μην κάνει άλλη βήμα πίσω.

Ο Ολυμπιακός δίνει αύριο (29/11) κρίσιμο αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοβ να τονίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πλέον για τους "ερυθρολευκους".

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φόργουορντ τόνισε αρχικά για τον αγώνα με την Αρμάνι : "Η Αρμάνι έχει βρει ρόλους και χημεία, έχει παίκτες με ποιότητα. Δεν είναι η επιπόλαια Αρμάνι Μιλάνο των προηγούμενων ετών. Έχει έναν προπονητή - θρύλο και η αξία της φαίνεται και από τη θέση της στην κατάταξη. Παίζει πολύ καλο μπάσκετ και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, να είμαστε πολύ σκληροί και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ για να νικήσουμε".

Σχετικά με την βελτιωμένη εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, τόνισε: " Για να είμαστε ειλικρινείς, θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει και στο Μόναχο για να πούμε ότι είμαστε τέλεια. Προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία και σιγά σιγά νομίζω ότι θα παίζουμε όλο και καλύτερα. Δεν πρέπει να κάνουμε βήμα προς τα πίσω, έχουμε χάσει ήδη πολλά ματς στην έδρα μας και θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί στη δύσκολη συνέχεια".

Κλείνοντας είπε για τον εαυτό του: "Προσπαθώ να είμαι πνευματικά έτοιμος. Αγωνιστικά είμαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όπως με χρειαστεί. Θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας και τον Ουίλι Ριντ, αλλά όσοι είμαστε στο γήπεδο, θα δώσουμε το 100% για το πολυπόθητο αποτέλεσμα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ