ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μία εβδομάδα, αλλά να παίξουμε σωστά"

Βεζένκοβ: "Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μία εβδομάδα, αλλά να παίξουμε σωστά"
EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να έχει δραματικές αλλαγές από τη μία ημέρα στην άλλη, πρόσθεσε ωστόσο ότι όλοι είναι έτοιμοι για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ ακολούθησε και αυτός τον δρόμο του ρεαλισμού στον Ολυμπιακό, παίρνοντας παράδειγμα από τις δηλώσεις που έκαναν νωρίτερα οι Κεστούτις Κεμζούρα και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι αναγνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα, αλλά δεν έχει άλλη λύση από το να προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση.

Μιλώντας την κάμερα της Nova ενόψει του αυριανού (11/10) αγώνα με την Βαλένθια (21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), ο Βεζένκοβ τόνισε έπειτα από ερώτηση ότι πολύς κόσμος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει υψηλούς στόχους ότι είναι στο χέρι όλων να αλλάξει αυτό.

"Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Με την εμφάνιση που κάναμε στο Βιλερμπάν αυτή την αίσθηση δώσαμε. Δεν πήγε τίποτα καλά και πρώτα από όλα φταίμε εμείς. Και στα φιλικά ο κόσμος δεν είδε την εικόνα που περίμενε και δεν υπάρχει αισιοδοξία. Δεν θα πω ότι έχουν άδικο ή δίκιο. Από την πλευρά μας έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε την κατάσταση" δήλωσε αρχικά ο Βεζένκοβ, για να συμπληρώσει:

"Δεν θα γίνουμε σε μία εβδομάδα οι Λέικερς, ούτε μπορούμε να κάνουμε τόσες μεγάλες αλλαγές. Πρέπει όμως να παίξουμε σωστά. Αυτό που έκανε η Βιλερμπάν σε εμάς πρέπει να το κάνουμε στην Βαλένθια. Να παίξουμε με πάθος, ενέργεια, να ελέγξουμε τον ρυθμό και σιγά-σιγά να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε ένα ματς την εβδομάδα, οπότε αυτό θα γίνεται βδομάδα με τη βδομάδα".

Σχετικά με την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Μπλατ, ο Βούλγαρος φόργουορντ τόνισε: " Όταν φεύγει ένας προπονητής, οι παίκτες αναμενόμενα δένουν περισσότερο μεταξύ τους γιατί η πίεση μεταφέρεται. Πρέπει όμως όλο αυτό να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για μία μάχη που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε. Είμαστε δεμένοι, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο".

Κλείνοντας, είπε αναφερόμενος στην Βαλένθια: " Και αυτοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Είναι όμως μία ομάδα δεμένη με πολύ καλούς παίκτες, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Δεν είναι ότι εμείς παίζουμε καταπληκτικά. Πρέπει να είμαστε σκληροί, να κάνουμε τα βασικά και να επικρατήσει μία ηρεμία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ