ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χένρι στην Τόφας: "Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό"

Charlotte's Pierria Henry, left, drives to the basket against the defense of Penn State's Geno Thorpe during the first half at the Charleston Classic NCAA college basketball tournament in Charleston, S.C.,Thursday, Nov. 20, 2014.  (AP Photo/Mic Smith)
AP Photo/Mic Smith AP PHOTO/MIC SMITH

Ο Πιέρια Χένρι είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Τόφας το πρωί της Τρίτης (10/7), εξηγώντας πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σε διαπραγματεύσεις οι δύο ομάδες για το buy out.

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στην περίπτωση του Πιέρια Χένρι για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής του. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν εντείνει τις προσπάθειές για την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ , την ώρα που ετοιμάζουν την τελική τους κίνηση για την αγορά του από την Τόφας.

Το αρνητικό -για την ελληνική ομάδα- στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, δίχως να υπάρχει buy out σε αυτό. Την ίδια ώρα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Πιέρια Χένρι εξήγησε στους ανθρώπους της Τόφας πως επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παρότι λοιπόν έχει ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου με την τουρκική ομάδα, παρότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες της EuroLeague που τον έχουν προσεγγίσει (σ.σ.: το Basketfaul έκανε λόγο για τη Ζάλγκιρις και την Γκραν Κανάρια ), εκείνος έδειξε σαφή προτίμηση. Κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει πολύ πιο απλή τη δουλειά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι κι η Τόφας δεν δείχνει διάθεση να αποτελέσει εμπόδιο στο μέλλον του παίκτη της.

Μπορεί η διαφορά ώρας με το Λας Βέγκας (όπου βρίσκεται ο Πιέρια Χένρι για το Summer League) να δυσκολεύει κάπως την επικοινωνία, πλην όμως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προκύψει οριστική συμφωνία τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο κι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον εκπρόσωπο του 25χρονου γκαρντ.

AP Photo/Mic Smith

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ