ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Απέρριψε προσωρινά τις προτάσεις από Ευρώπη ο Σίνγκλετον"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Κρις Σίνγλετον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αλλά ο ίδιος δεν βιάζεται να κάνει την επόμενη κίνησή του και φέρεται να είπε "όχι" στις Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ένας από τους πιο "καυτούς" free agents της αγοράς, καθώς το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό Superfoods έχει ολοκληρωθεί και ο ίδιος φαίνεται πως περιμένει τις εξελίξεις στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο 29χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, όπως αναφέρει σε... τιτίβισμά του ο δημοσιογράφος, Μιχάλης Στεφάνου μόλις "απέρριψε μία πολύ μια πολύ σπουδαία πρόταση από την Εφές και γενικά αποφεύγει να μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις με τους Ευρωπαίους μνηστήρες του", ενώ συγχρόνως τονίζει πως "είναι ξεκάθαρο ότι έχει θέσει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ".

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι πληροφορίες του Τούρκου δημοσιογράφου, Ισμαήλ Σενιόλ, ο οποίος μέσω Twitter επισήμανε πως το Σάββατο (30/6) ο παίκτης απάντησε αρνητικά με email σε όλες τις ομάδες που τον είχαν προσεγγίσει. Επίσης, ο Σενιόλ αναφέρει πως οι προτάσεις της Αναντολού Εφές, της Φενέρμπαχτσε, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπαρτσελόνα "προς το παρόν" έχουν απορριφθεί, καθώς από ό,τι φαίνεται ο Κρις Σίνγκλετον θέλει να δει τις εξελίξεις που θα υπάρξουν για την περίπτωσή του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ