ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

CBS Sports: "Ο Πιτίνο απεχθανόταν να προπονεί επαγγελματίες"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άτομο του περιβάλλοντος του Ρικ Πιτίνο δήλωσε στο αμερικανικό σάιτ "CBS Sports" ότι ο Αμερικανός τεχνικός απεχθανόταν να προπονεί επαγγελματίες και ήθελε να επιστρέψει στο NCAA.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι επίσημα προπονητής του Αϊόνα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι σκοπεύει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό φέτος και να προπονήσει την Εθνική το καλοκαίρι και τους "πράσινους" να είναι σε αναμονή.

Με βάση πάντως δημοσίευμα του CBS Sports, στον Αμερικανό τεχνικό δεν άρεσε το γεγονός ότι έπρεπε να προπονεί επαγγελματίες παίκτες.

Το σάιτ που είχε αποκαλύψει πριν μερικές ημέρες ότι ο Πιτίνο είχε πει στους παίκτες του στον Παναθηναϊκό ότι συμφώνησε με το Αϊόνα, φιλοξένησε ένα ρεπορτάζ μετά την πρόσληψη του Αμερικανού, αναφέροντας κάποια στιγμή ότι πηγή από το περιβάλλον του 67χρονου τεχνικού υποστήριξε πως " απεχθανόταν (σ.σ ο Πιτίνο) να προπονεί επαγγελματίες και παραπονιόταν για αυτό κάθε μέρα. Απλώς προσπαθούσε να ενισχύσει το κυριαρχικό του 'Εγώ' όσο προπονούσε στην Ελλάδα".

Σε ένα άλλο σημείο του κειμένου αναφέρεται ότι ο Πιτίνο ήλπιζε εδώ και καιρό να επιστρέψει στο NCAA προκειμένου να φτιάξει ξανά το όνομά του, που επλήγει μετά μετά το σκάνδαλο στο Λούιβιλ πριν μερικά χρόνια.

Όπως και να έχει, αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, αν και όποτε ξεκινήσουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ