ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φριντέτ: "Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθω στον Παναθηναϊκό"

ΑΦΙΞΗ ΦΡΙΝΤΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΦΡΙΝΤΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζίμερ Φριντέτ, ο Τζέικομπ Γουάιλι και ο Ρίον Μπράουν έφτασαν στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με τον πρώτο να δηλώνει πως το τριφύλλι τον είχε προσεγγίσει ξανά στο παρελθόν, πλην όμως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πει το "ναι".

Με μερικά λεπτά διαφορά έφτασαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Τζίμερ Φριντέτ και ο Τζέικομπ Γουάιλι. Πρώτος έφτασε ο πρώην σέντερ της Γκραν Κανάρια, ενώ ακολούθησε λίγο αργότερα ο άλλοτε παίκτης της Σανγκάη.

Η απόκτηση του Τζίμερ Φριντέτ ήταν μία από τις σπουδαιότερες κινήσεις του καλοκαιριού στην EuroLeague, με τον ίδιο να εξηγεί σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο πως " ξέρετε ότι το μεγάλο μου προσόν είναι το σκοράρισμα, αλλά δεν θέλω να κάνω μόνο αυτό. Θα παλέψω σκληρά, θα βοηθήσω στην άμυνα και θα παλέψω στο γήπεδο. Θέλω να είμαι νικητής και ηγέτης στο παρκέ. δεν θέλουμε να βάζουμε πίεση στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά θα δουλεύουμε σκληρά μέρα με τη μέρα, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί".

Για να συνεχίσει: " Ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός με καλούσε και προσπαθούσε να με προσεγγίσει εδώ και κάποια χρόνια, απλά τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αποφάσισα με την οικογένειά μου να έρθουμε εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του Παναθηναϊκού, που θα είμαι μέλος κάτι διαφορετικού σε σχέση με αυτά που είχα ζήσει μέχρι τώρα. Ελπίζω να έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Ξέρω ότι στο γήπεδο η ατμόσφαιρα είναι τρελή".

ΑΦΙΞΗ ΟΥΑΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ  / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΟΥΑΙΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο ήθελα να έρθω στην ομάδα, αλλά ανεξάρτητα από τη δική του παρουσία ή όχι, ήθελα να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Όταν έχεις πρόταση από έναν τέτοιο σύλλογο, απαντάς. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέρος του Παναθηναϊκού. Θέλω να νικάω και να παίρνω τίτλους" και κατέληξε: "Δεν έχω ξαναπαίξει για ομάδα με τόσους τίτλους, με τόσο μεγάλη παράδοση και ιστορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

ΑΦΙΞΗ ΜΠΡΑΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΜΠΡΑΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ριόν Μπράουν, ο οποίος έφτασε με αρκετές ώρες καθυστέρηση. " Δεν το βλέπω ως πρόκληση αυτό που έρχεται, είναι κάτι σπουδαίο. Είμαι χαρούμενος γιατί η σκληρή δουλειά που έκανε, απέδωσε καρπούς" ανέφερε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού απάντησε πως " πριν δεν μπορούσα να πω πολλά, γιατί έπαιζα για τον Προμηθέα (γελάει). Τους... θαύμαζα από μακριά. Μου αρέσει το πάθος και η ενέργεια που έχουν, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ ωραία".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ